I

“Waar akoestiek & design elkaar ontmoeten, voegt Sound Originals een uniek product toe aan het assortiment”

De meest exclusieve houten wandpanelen voor in huis, studio’s, grote openbare ruimtes, en alles wat daar tussen zit. De producten beschikken over excellente akoestische performance en met het futuristisch uiterlijk is het een blikvanger in elke ruimte waar ze komen te hangen.

“Het accent van deze producten ligt op het design aspect. Een uniek product van hout gecombineerd met akoestisch vilt waardoor ze geluid absorberen/verspreiden en praktisch op elke locatie toegepast kunnen worden.”

Doordat we zelf de fabrikant van dit product zijn, is maatwerk mogelijk en zit u niet gebonden aan weinig opties, of enkel standaard keuzes. Maatwerk siert Sound Originals en zowat elke denkbare afmeting is mogelijk, in meerdere houtsoorten. Zelf uw voorkeuren doornemen? Vraag dan een offerte aan.


Beschikbare afmetingen:
> 1m     x 2,5m. (standaard model)
> 1,2m  x 2,5m. (standaard model)
> 1m     x  – MAATWERK –
> 1,2m  x – MAATWERK –
> – MAATWERK – x – MAATWERK –

 – Minimale productlengte is 2,5m.

Er zit geen limiet aan de maximale product afmeting en alles is mogelijk. Eenzelfde patroon meerdere malen herhalen om 1 groter oppervlak te creëren kan ook.


Materialen
Een high end product wordt gebouwd van goed materiaal. We kiezen ervoor om enkel te werken met de hoogste kwaliteit hout van interieurkwaliteit. Beschikbare houtsoorten zijn:

– Berken
– Gefineerd Eiken
– Gefineerd Mahonie
– Gefineerd Noten
– Zwart MDF
– MDF

Een sample aanvragen alvorens een definitieve keuze te maken is mogelijk.


Leveringsomvang
Producten worden in een op maat gemaakte kist getransporteerd. De rechtopstaande houten schotten kunnen namelijk beschadigen bij transport in een kartonnen doos. Zo verzekeren we dat producten onbeschadigd hun weg naar de klant vinden.

1 Compleet paneel bestaat, afhankelijk van de afmeting, uit 5 á 7 losse modules welke naast elkaar opgehangen worden en samen het product vormen. Het paneel wordt standaard door ons verzonden en op locatie gemonteerd. Zelf ophalen of monteren kan aangegeven worden bij de aanvraag.

De productietijd / levertijd houden we aan op +/- 6/8 weken. Producten worden enkel op aanvraag gebouwd, en zijn niet uit voorraad leverbaar.


Let op:
– Deze panelen worden op aanvraag van onze klanten gebouwd. Wegens de maatwerk wensen vanuit de markt zijn bijna alles wat we doen custom projecten.
Om deze reden is het onmogelijk van deze product range een online winkelmand artikel met 1 vaste prijs te maken. De combinatie van de gekozen afmeting / gekozen houtsoort / wijze van distributie is bepalend in de omvang van een project. Jij stelt zelf je offerte samen. Hier ligt ook het unieke & de kracht achter dit product: Alles is te maken zoals jij het wenst.

– Minimale productlengte is 2,5m.

– Producten zijn van massief hout. Het gewicht van 1 paneel is +/- 90kg (voor de kleinste afmeting) . We raden sterk af om het paneel aan een gipswandje op te hangen. Gemetselde muur, beton of stucwerk kan wel.

– De meer exclusieve houtsoorten zoals Noten bestaan in minder maten en plaatdiktes dan bijv. Berken. Met de door jou gekozen houtsoort moeten we kijken in welke afmeting jouw paneel gebouwd kan worden.Prijsindicaties
Afmeting van 1 x 2,5m
MDF:               3995,-
Zwart MDF:     4395,-
Eiken:              4495,-
Mahonie:        4595,-
Berken:           4945,-
Noten:             5195,-

Een basis vanafprijs. Door ons verzorgde montage niet bij prijs inbegrepen.


Disclaimer
– Productafbeeldingen zijn 3D renders uit de ontwerp software. Het werkelijke product kan, afhankelijk van de door u gekozen houtsoort of afmeting anders ogen.

– Afbeeldingen zijn enkel ter inspiratie. Aan de productfoto’s kunnen geen rechten worden ontleend

– De producten werken niet exact volgens hetzelfde principe als een QRD diffuser.

Vraag nu jouw offerte aan

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0