Over Sound Originals

Welkom op de website van Sound Originals.

Sound Originals is een klein bedrijf, gevestigd in Eersel, Noord-Brabant.
Mijn naam is Kevin, oprichter van Sound Originals. Ik ben, waarschijnlijk net als jij, een liefhebber van producen, muziek en alles wat met geluid te maken heeft.

Over Sound Originals

Een aantal jaren geleden heb ik voor mijzelf een complete muziekstudio gebouwd. Van deze ruimte heb ik een aantal jaren gebruikt gemaakt, totdat ik dacht…
“Weet je wat, ik heb weer veel bij geleerd, ik ga weer een nieuwe studio bouwen want ik vind dit leuk om te doen”. Al het oude werd op internet te koop gezet om ruimte te maken voor het nieuwe. Hier kwam zo veel reactie op, dat ik dacht… “Ik moet hier meer mee doen”.

Zo begon Sound Originals in 2020 met het bouwen van unieke diffusers. Inmiddels is het assortiment aardig uitgebreid en begeleid ik daarbij ook mensen naar hun ultieme ruimte. Maatwerk oplossingen behoren naast de standaard producten ook tot de mogelijkheden.

“De combinatie van standaard producten & turn-key oplossingen, samen met custom onderdelen geeft telkens een unieke studio, en dat is vet om te doen”

Onze missie

“Mensen vooruit helpen, en bereikbaar maken wat voor velen niet bereikbaar is.”

Sound Originals beschikt naast kennis over akoestiek & geluid ook over het vakmanschap om volledig in eigen beheer de productie van alle panelen te verzorgen. Omdat er in de organisatie geen tussenleveranciers zitten, zijn wij zelf degenen die grip en controle hebben over de productiekwaliteit.

Juist om die reden zijn we in staat hoge kwaliteit te leveren tegen een gunstige prijs. We staan dicht bij jou en kunnen op aanvraag precies bouwen wat jij nodig hebt. In de werkplaats beschikken we onder andere over een CNC freesmachine om snel en nauwkeurig te werken.
Omdat we een klein bedrijf zijn, zijn we flexibel. Ook kunnen we hierdoor makkelijker een persoonlijke band met klanten onderhouden.

Onze visie

Uniek zijn. Unieke producten maken. Net dat beetje meer doen.
Bij het opstarten van het bedrijf dacht ik…
Wat maakt dit bedrijf nou uniek?
Waarom willen mensen met ons samenwerken?
Al deze vragen kwamen samen in het volgende antwoord:
De grootste diffusers & de meest unieke panelen maken die er in Nederland zijn.

Door een creatieve bedrijfsformule is heel het concept betaalbaar gebleven. En daar zijn we trots op.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0