II

“Waar akoestiek & design elkaar ontmoeten, voegt Sound Originals een uniek product toe aan het assortiment”

Dit paneel heeft het 3D motief van een lotusbloem er in, en is een van onze persoonlijke favorieten waar we het meest trots op zijn. Ze zijn toepasbaar in huis, studio’s en grote openbare ruimtes. De producten beschikken over excellente akoestische performance en met het futuristisch uiterlijk is het een blikvanger in elke ruimte waar ze komen te hangen.

“Het accent van deze producten ligt op het design aspect. Een uniek product van hout gecombineerd met akoestisch vilt waardoor ze geluid absorberen/verspreiden en praktisch op elke locatie toegepast kunnen worden.”

Doordat we zelf de fabrikant van dit product zijn, is maatwerk mogelijk en zit u niet gebonden aan weinig opties, of enkel standaard keuzes. Maatwerk siert Sound Originals en zowat elke denkbare afmeting is mogelijk, in meerdere houtsoorten. Zelf uw offerte samenstellen of voorkeuren doornemen? Vraag dan een offerte aan.


Beschikbare afmetingen:
– 1,8 x 1,8m
– 2,2 x 2,2m
– 2,8 x 2,8m


Materialen
Een high end product wordt gebouwd van goed materiaal. We kiezen ervoor om enkel te werken met de hoogste kwaliteit hout van interieurkwaliteit. Beschikbare houtsoorten zijn:

– Berken
– Gefineerd Eiken
– Gefineerd Noten
– Zwart MDF
– MDF

Dit product kan niet uit Notenhout gebouwd worden, mits het formaat 2,8 x 2,8m. groot is.

Een sample aanvragen alvorens een definitieve keuze te maken is mogelijk.


Leveringsomvang
Producten worden in een op maat gemaakte kist getransporteerd. Zo verzekeren we dat producten onbeschadigd hun weg naar de klant vinden.

1 Compleet paneel bestaat uit 4 of 5 losse modules welke naast elkaar opgehangen worden en samen het product vormen. Het paneel wordt standaard door ons verzonden en op locatie gemonteerd. Zelf ophalen en monteren kan in overleg.

De productietijd / levertijd houden we aan op +/- 5 weken. Producten worden enkel op aanvraag gebouwd en zijn niet uit voorraad leverbaar.


Let op:
– Bijna alles wat we doen met deze producten is maatwerk. Omdat er geen 2 producten van dezelfde afmeting/houtsoort combi zijn, is het onmogelijk om 1 prijs aan te houden voor alle panelen. Jij stelt zelf je offerte samen.

– Producten zijn van massief hout. Het gewicht van 1 paneel is +/- 45kg (de kleinste versie!). We raden sterk af om het paneel aan een gipswandje op te hangen. Gemetselde muur, beton of stucwerk kan wel.

– De meer exclusieve houtsoorten zoals Noten bestaan in minder maten en plaatdiktes dan bijv. Berken. Met de door jou gekozen houtsoort moeten we kijken in welke afmeting jouw custom paneel gemaakt kan worden.

– Spuiten in een kleur is mogelijk. Dit wordt niet door Sound Originals verzorgd. Dit wordt extern gedaan voor de beste kwaliteit te behalen.


Disclaimer
– Productafbeeldingen zijn 3D renders uit de ontwerp software. Het werkelijke product kan, afhankelijk van de door u gekozen houtsoort of afmeting anders ogen.

– Afbeeldingen zijn enkel ter inspiratie. Aan de productfoto’s kunnen geen rechten worden ontleend

– De producten werken niet exact volgens hetzelfde principe als een QRD diffuser.

Vraag nu jouw offerte aan

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0