Custom projecten

Custom projecten

Wie al klant is bij ons ervaarde het al. Wij werken samen met jou. Voor jou. Zakelijke professionaliteit, op een laagdrempelige manier. We leveren hoog niveau akoestische oplossingen en weten een fantasie te vertalen naar realiteit.

Door creativiteit, vakmanschap en ervaring hebben we mensen letterlijk ‘wow’ doen uitspreken na oplevering van hun ruimte.

Hoe gaat dat in z’n werk?

 

Contactaanvraag
Contactaanvraag

Een contactmoment loopt gewoon zoals dat loopt. De ene keer is het word of mouth, soms via de site, soms via social media. Het belangrijkste is kennis maken met elkaar. Dit kan telefonisch of in person. Wie je bent, wat je doet en het probleem van de ruimte is op dit moment nog het belangrijkst.

Ontwerpstadium & Offerte
j
Ontwerpstadium & Offerte

Dit gaat van start nadat we de nodige input gekregen hebben. Vaak roeren we hier een eigen sausje doorheen. Dit heeft tot op heden bijzondere resultaten en verraste klanten opgeleverd.

Van het eisenpakket van de klant wordt een ontwerp gemaakt. Aan hand van het ontwerp volgt een passende offerte. Deze offerte wordt persoonlijk of telefonisch doorgenomen. Feedback of aanpassingen in het ontwerp of offerte worden genoteerd en eventueel bijgewerkt.

Productie
Productie

Na akkoord op het ontwerp & offerte gaat de productie van de benodigde panelen van start. Afhankelijk van de omvang van het project hanteren we een productietijd van 3 tot 5 weken. Het aantal custom onderdelen & uit voorraad leverbare spullen speelt mee in de doorlooptijd van een project.

We hebben inmiddels aardig wat ruimtes ingericht. Bij 1 van onze eerste klanten belden we enkele keren per week over de vooruitgang. Dit werd als fijn ervaren en zijn dit later blijven aanhouden in andere projecten.

Montage & Oplevering
Montage & Oplevering

Een moment waar wij zelf net zo hard naar uitkijken als de klant. Een nieuwe studio in gebruik nemen blijft toch vet. Na afronding van de montage nemen we samen door hoe het geworden is.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Neem direct contact met ons op voor alle mogelijkheden

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0