Particulier project

Dat goede akoestiek in huis bijdraagt aan een stuk comfort en leefbaarheid is niet nieuw. Kunst & design combineren met een excellente akoestische performance daarentegen….

Dit project was de laatste van 2021. Met ergens wel een snippet van waar Sound Originals naartoe aan het groeien is. Unieke akoestische panelen. Maar echt uniek.

Wanneer een architect is geweest voor het ontwerp van een woning, betekent dit simpelweg 1 ding:
De bewoners van het huis hebben deze inrichting met een reden zo gekozen.

Aan Sound Originals de taak om met akoestische panelen het comfort in de woning te vergroten, zonder afbraak te doen aan de huidige stijl.

Op de wand hebben we een maatwerk product van 1×3 meter gemaakt. Keuken en woonkamer zijn voorzien van akoestische clouds om op deze manier voldoende galm te verwijderen.

Clouds dempen enorm veel geluid. Ook is het plafond vaak de laatste plek in een ruimte waar mensen naartoe kijken wanneer ze binnen stappen. Dit maakt het plafond een fantastische plek om akoestische panelen op te hangen. Zo blijven zijwanden vrij, maar realiseer je wel galmreductie. Akoestiek wordt zo een toevoeging aan het al bestaande, in plaats van een overheersend item aan een wand.

In de keuken, welke aansloot op de woonkamer, hebben we clouds gemaakt met licht spots er in voor boven de bar. Door ze niet strak tegen het plafond te monteren, maar een luchtlaag te houden wordt de effectiviteit meer vergroot. Zo kwamen we met 3 panelen weg om een voldoende hoorbaar resultaat te verkrijgen.

Dit project in beeld

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0