Sound Originals eind 2021 GESLOTEN

Maar;

Met een fantastische reden. Sound Originals groeit uit z’n voegen. In de kerstvakantie wordt onze werkplaats verbouwd. We hebben geïnvesteerd in een centraal afzuigsysteem met extra fijnstof filter wat aangesloten zit op bijna alle machines. Er komt een luchtfiltersysteem in de werkplaats te hangen.

Ook wordt de plek van de machines en werktafels opnieuw ingedeeld. Want… Er moet plek komen voor een nieuwe freesmachine, welke nog 2x zo groot is dan de huidige machine. Ook wordt voorraad, materiaal opslag en materiaalontvangst verbeterd. We hebben een nieuwe opslaglocatie. Hier ligt al het hout waar we mee werken donker en droog opgeslagen. Eveneens liggen in deze opslag alle producten welke ready zijn voor verzending. Deze werden eerst nog opgeslagen in de huidige werkplaats. In de toekomst blijven alle dozen met producten dus vrij van stof en fijn zaagsel wat neerdaalt.

Komende weken doen we een stap achteruit, om in 2022 verdere groei door te kunnen maken. Zachtjes aan zijn we al bezig met schoonmaken en opruimen. Het eindresultaat wordt super. Een werkplaats waar nog efficiënter gewerkt kan worden. Wij zijn er klaar voor.

Voor de rest wenst SO jullie allemaal fijne dagen en een gezond nieuw jaar. Let op elkaar en nie te veul freten. Houdoe

Gerelateerde berichten

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0